Cautare

578 de rezultate pentru "carmen pleseaestiri" (2.95 secunde)
"In speranta ca si bacauanii sunt importanti pentru dumneavoastra, speram sa dati curs initiativei noastre". (Carmen Corbu)
Gestul fostului presedinte de la Muresu a fost urmat si de liderul taranistilor din Reghin, Sorin Sabau, care s-a alaturat tot formatiunii liberal-democrate. (Carmen Corbu)
De cealalta parte, presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, cel care a fost mandatat initial de catre UDMR sa se ocupe de problema asociatiei, declara ca nu intelege de ce Grama este atat de preocupat. (Carmen Corbu
(Carmen Corbu)
Toader a mai tinut sa adauge ca Guvernul nu a luat nicio masura concreta de indeplinire a prevederilor HG 462/2006 referitoare la termoficare, "existand riscul ca populatia sa nu poata suporta preturile din aceasta iarna si din iernile urmatoare". (Carmen Corbu)
Ne-am opus PNL-ului sa schimbam regulile jocului in timpul jocului, nu am acceptat schimbarea niciunui subprefect apartinand PSD. Am demonstrat ca nu facem politica in administratie", a mai acuzat ieri liderul democrat. (Carmen Corbu)
57/2006 de compensare procentuala a cheltuielilor cu incalzirea intre 10-100%, va continua si in iarna 2007-2008, urmand sa creasca atat limitele pentru acordarea ajutorului, cat si nivelul ajutorului pentru incalzire centralizata, gaze si lemne", se arata intr-un comunicat al ministrului muncii, familiei si egalitatii de sanse. (Carmen Corbu)
PIN considera ca situatia este cu atat mai grava in cazul lui Frunzaverde, pe care il considera recidivist in astfel de actiuni si in legatura cu care invoca folosirea de catre acesta a influentei masonice si politice la momentul alegerii Mitropolitului Ardealului, I.P.S. Laurentiu Streza. (Carmen Corbu)
Potrivit fisei proiectului de lege, acest act normativ are nevoie de avizele CSAT si ale Consiliului Legislativ pentru a-si urma procedura parlamentara. (Carmen Corbu)
(Carmen Corbu)
Cu ocazia iesirii de ieri, presedintele a tinut sa arate jurnalistilor prezenti buruienile crescute in albia de beton a Dambovitei identificand astfel o noua situatie-problema: "baietii de la Apele Romane" trebuie sa se implice in rezolvarea acestor probleme. (Carmen Corbu)
Din ce discutii am avut in teritoriu, am primit confirmarea ca acest obiectiv poate fi atins", a precizat Voiculescu. (Carmen Corbu)
In opinia lui Cristian Diaconescu, desi "trebuie dat jos Guvernul Tariceanu pentru a exista posibilitatea unei aliante a PSD-ului", social-democratii nu vor sa mearga pe solutiile venite din partea democratilor si liberal-democratilor. (Carmen Corbu)
PNTCD are deja angajata o colaborare cu PNL si AP si, potrivit vicepresedintelui formatiunii, Aurelian Pavelescu, sunt decisi sa-si respecte angajamentul facut si partenerii de alianta. (Carmen Corbu)
Potrivit lui Olteanu, va fi necesara o consultare, probabil in luna septembrie, cu toate partidele politice pentru stabilirea datei exacte. (Carmen Corbu)
El a tinut sa aminteasca totodata ca PC a fost singurul partid care nu a dorit sa numeasca prefecti atunci cand s-a aflat la guvernare. (Carmen Corbu)
(Carmen Corbu)
Potrivit liderului PC, in acest moment exista dovada faptului ca transformarea UCM in partid politic are girul Cotroceniului si ca presedintele Basescu, prin declaratiile si gesturile sale, "nu face altceva decat sa sustina si sa incurajeze radicalii maghiari grupati in jurul UCM". (Carmen Corbu)
(Carmen Corbu)
In cazul in care in urma acestor intalniri nu se va ajunge la niciun consens, ministrul Apararii mizeaza pe faptul ca prim ministrul Calin Popescu-Tariceanu va juca rolul de mediator intr-o noua runda de dezbateri, acesta oferindu-si deja, potrivit lui Melescanu, sprijinul in acest sens. (Carmen Corbu)
google-analytics.com